Lomtalanítás utáni takarítás

A lomtalanítás remek alkalom, hogy kidobjuk a feleslegessé vált holmikat, és helyet csináljunk az újnak. Ám a kidobott bútorok és egyéb tárgyak maguk után hagynak egy adag koszt és rendetlenséget. Ekkor jövünk mi, hogy segítsünk visszaállítani a ragyogó tisztaságot!

Csapatunk profi takarítókkal dolgozik, akik alaposan kitakarítanak minden helyiséget a konyhától a fürdőszobáig. A padlót felsöpörjük, felmossuk, a bútorokat portalanítjuk, a függönyöket kimossuk, a szőnyegeket kiporszívózzuk. A fürdőszobában a csaptelepeket, csempét megtisztítjuk, a tükröket megcsillogtatjuk. A konyhában a munkalapokat, sütőt, hűtőt fertőtlenítjük. Mire végzünk, a lakás újra ragyogni fog a tisztaságtól!

Nem kell a nehéz munkával bajlódnod, a szakértő csapatunk precízen és gyorsan elvégzi helyetted a nagytakarítást. Te addig élvezheted a tavaszi napsütést, sétálhatsz egyet a parkban, vagy beülhetsz egy kávézóba feltöltődni. Otthonod tisztán és rendezetten vár majd, hogy ismét birtokba vehesd.

Ne habozz, vedd igénybe szolgáltatásunkat, hogy a lomtalanítás után újjávarázsoljuk otthonod ragyogását!


Milyen feladatokat végeznek el a lomtalanítás utáni nagytakarítás során?

A lomtalanítást követően alapos, mindenre kiterjedő nagytakarításra van szükség, hogy megszabaduljunk a kidobott tárgyak és bútorok távozása nyomán keletkezett kosztól és rendetlenségtől. Ilyenkor a padló alapos söprését, felmosását is elvégezzük, a bútorokat letöröljük, a függönyöket kimossuk, a szőnyegeket kiporszívózzuk. A fürdőszobában a csempét, csaptelepeket megtisztítjuk, a tükröket csillogóra töröljük. A konyhában a munkalapokat fertőtlenítjük, a sütőt, hűtőt kitakarítjuk. Tehát az összes helyiségben elvégzünk egy alapos, minden zugot átfogó nagytakarítást, hogy otthona újra ragyogjon a tisztaságtól.

Milyen előnyökkel jár, ha profi cégre bízzuk a lomtalanítás utáni nagytakarítást?

A lomtalanítást követő takarítás nem könnyű feladat, rengeteg munkával és időráfordítással jár. Érdemes ezért rábízni egy profi cégre, ahol tapasztalt takarítók végzik gyorsan és precízen a nagytakarítást. Nekünk nem kell a nehéz munkával bajlódnunk, a szakemberek alaposan kitakarítanak minden zugot. Mi addig sétálhatunk, pihenhetünk, feltöltődhetünk, mire hazaérünk, már egy csillogó tiszta otthon vár ránk. A profi cégek megfelelő tisztítószerekkel és eszközökkel dolgoznak, így biztos lehet abban, hogy tökéletes munkát végeznek.

Milyen tisztítószereket használnak a lomtalanítás utáni nagytakarításhoz?

A lomtalanítást követő nagytakarításhoz speciális, professzionális tisztítószereket használunk, amelyek alaposan megtisztítják a felületeket a kosztól és szennyeződésektől. A padlóhoz, csempéhez, csaptelepekhez megfelelő tisztító- és vízkőoldó szereket alkalmazunk. A bútorok tisztításához antisztatikus tisztítót használunk, a tükrökhöz és ablakokhoz pedig speciális üvegtisztítót. A szőnyegek, függönyök mosásához enyhe, de hatásos mosószert alkalmazunk. A konyhai felületek fertőtlenítéséhez baktériumölő, de bőrbarát tisztítót használunk. Tehát minden felülethez a megfelelő szert választjuk, hogy alapos és biztonságos legyen a nagytakarítás.
Pincék, irodák, lakások lomtalanítása, kiürítése. Hivjon minket bizalommal!
Az ország bármely területén! 0-24 elérhetőek vagyunk, keressen minket még ma!

+36705928205
Pincék, irodák, lakások lomtalanítása, kiürítése. Hivjon minket bizalommal!
Az ország bármely területén! 0-24 elérhetőek vagyunk, keressen minket még ma!

+36705928205